ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Промоционален комплект за почистване на под

Комплект за почистване на под "ЗЕЛЕН"
Базова цена с данък
Продажна цена 44,40 лв
Обща сума:44,40 лв
Отстъпка:-4,80 лв
Данък:
Единична цена :
Изберете вариант

Моп от изкуствени конци, тип въже. Предназначен за мокро почистване. Подходящ за полирани повърхности, мрамор, гранитогрес, балатум, паркет, ламинат и други настилки.
 Отличава се с отличното високо абсорбиране на вода и прах; добра устойчивост на износване; лесно почистване; бързо изсъхване,
 Чудесно за домакинство, офис, болница, почистване на училище и др.
Мопа се изцежда максимално добре, което осигурява бързо съхнене на почиствана повърхност, без да оставя власинки. Съвместим с дръжка с резба тип конус. Предлага се в различни разцветки.
Съсав:
100% полиестер
Произведено от MOPATEX, Испания.

------------------------

Алуминиева дръжка с резба 140см. Произведени: CISNE - Испания.

-------------------------

WTF 3 - Професионален, универсален препарат за ежедневно почистване на твърди подови покрития от теракот, мрамор, линолеум, паткет, дървени, PVC повърхности и др.
Разреждане: В зависимост от степента на замърсяване от 15 до 30 мл от продукта се разтварят в 5 л вода. Почистваната повърхност се oбработва с работният разтвор, без да е необходимо изпакване.

Разфасовка: 1 л.

------------------------

Хигиенна кофа с две отделения до 8л. цедка
Хигиенна кофа с две отделения, подходяща за употреба при почистването на малки помещения с моп на конци. Два съда до 6л от подсилен полипропилен с цедка и удобна за пренасяне дръжка.  Произведени: CISNE - Испания.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн