ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Промоционален комплект за почистване на под 5 части

Комплект за почистване на под 5 части
Базова цена с данък
Продажна цена 180,00 лв
Обща сума:180,00 лв
Отстъпка:-18,60 лв
Данък:
Единична цена :

Комбиниран резервен микрофибърен моп / синьо - бял / . Подходящ за захващане към държачи тип покет или държачи тип клипс. Произведени: CISNE - Испания.

Състав:
100% Микрофибър - полиестер

Размери:
40 см, 50 см

-------------------------

Държач за моп за мокро почистване със захват тип клипс. Педалът позволява лесно сгъване без да е необходимо навеждането на операторът и без да е необходимо да се докосва с ръка. След изплакване и изцеждане е необходимо само едно движение с леко натискане и е готов за работа. Изключително устойчива материя, издържаща на работа с агресивни почистващи препарати. Закопчаването на резервният моп с клипси в двете му старни осигурява стабилност и не позволява изхлузването на резервата при сгъване и изтискване.
Благодарение на чупещото си рамо, почистването под мебели, стени или вертикални плоскости става изключително лесно. Произведени: CISNE - Испания.

Размери:
40 см, 50 см.

-------------------------

Алуминиева дръжка с резба 155см. Произведени: CISNE - Испания.

-------------------------

WTF 3 - Професионален, универсален препарат за ежедневно почистване на твърди подови покрития от теракот, мрамор, линолеум, паткет, дървени, PVC повърхности и др.
Разреждане: В зависимост от степента на замърсяване от 15 до 30 мл от продукта се разтварят в 5 л вода. Почистваната повърхност се oбработва с работният разтвор, без да е необходимо изпакване.

Разфасовка: 1 л.

-------------------------

Хигиенна количка 24л с преса
Хигиенна, изключително маневрена количка подходяща за малки и средноголеми помещения. Единичен съд до 24л с четири гумирани, стабилни, обезшумени колелца и преса с дръжка. Изработена от полипропилен в ярък жълт цвят с отличителни надписи. Произведени: CISNE - Испания.

Базова цена с такса:
Цена: 16,80 лв
Обща сума:16,80 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена : 16,80 лв
Базова цена с такса:
Цена: 6,90 лв
Обща сума:6,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн