ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

VACBAG е най-продаваният продукт на Тони Клийн ООД. Ползва се от стотици хиляди български домакинства и поради изключителните си качества е лидер в търговията с торби за прахосмукачки!
Ето какви са предимствата на новите UB торбички:

- Те са произведени от SMS материал (SMS материалът е направен от полипропилен. Този материал не изпуска токсични вещества при изгаряне заедно с битовите отпадъци, само вода и въглерод), а това гарантира до 50% повече време за експлоатация. Влакнестата им структура позволява абсорбиране на праховите частици.

- Новите торби могат до голяма степен да филтрират въздуха до 40%, неутрализирайки вредното прахово въздействие. В резултат процесът на чистене е по-щадящ за околните.

- Порестата структура на SMS материала позволява на всмукания въздушен поток да достигне безпрепятствено до торбата. Праха остава на дъното и се разпределя равномерно.

- Торбите са изработени от трислойна материя и това ги прави двойно по-здрави от старите хартиени торбички. Те са еластични, не се пръскат и издържат на търкане на остри предмети.

 

Моля въведете е-мейл адреса на Вашият профил. На него ще Ви изпратим код за смяна на паролата. След като получите кодът за смяна на паролата, ще можете да изберете нова парола за Вашия профил.

Количка

© 2008-2020 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн