ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

VACBAG е най-продаваният продукт на Тони Клийн ООД. Ползва се от стотици хиляди български домакинства и поради изключителните си качества е лидер в търговията с торби за прахосмукачки!
Ето какви са предимствата на новите UB торбички:

- Те са произведени от SMS материал (SMS материалът е направен от полипропилен. Този материал не изпуска токсични вещества при изгаряне заедно с битовите отпадъци, само вода и въглерод), а това гарантира до 50% повече време за експлоатация. Влакнестата им структура позволява абсорбиране на праховите частици.

- Новите торби могат до голяма степен да филтрират въздуха до 40%, неутрализирайки вредното прахово въздействие. В резултат процесът на чистене е по-щадящ за околните.

- Порестата структура на SMS материала позволява на всмукания въздушен поток да достигне безпрепятствено до торбата. Праха остава на дъното и се разпределя равномерно.

- Торбите са изработени от трислойна материя и това ги прави двойно по-здрави от старите хартиени торбички. Те са еластични, не се пръскат и издържат на търкане на остри предмети.

 

Количка

© 2008-2019 "Тони Клийн" ООД Машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн