ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

 

Започнете

търсенето си

от тук:

 


Торбички за прахосмукачки

 

 

Предимствата на UB торбите от SMS материя в сравнение с нормалните хартиени торби за прахосмукачка:

ДО 50% ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ: Нашите UB  торбички за прахосмукачка от SMS материал имат до 50% по-дълъг живот на експлоатация, тъй като прахът се абсорбира от влакна без да запушва порите. UB торбата се наглася сама и пасва перфектно на отделението за торби в прахосмукачката. В резултат на това вече няма нужда да сменяте торбичката толкова често.

ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ: Фините пори на SMS материала на UB торбате осигуряват оптимално преминаване на въздушния поток и равномерно разпределение на праха, който е бил засмукан.

ПО-ДОБРА ФИЛТРАЦИЯ: Торбите от UB от SMS материал филтрират въздуха, като го оставят по-чист да рециркулира обратно в стаята. Подобреното филтриране на SMS материала, Ви дава по-добри резултати от почистването, филтрират въздуха 40% по-ефективно от една нормална хартиена торба и ви помагат да се отървете от въздушните частици, като например алергени и някои бактерии. По-здравословният дом ви помага да намалите риска от алергии във Вашето семейство.

МАКСИМАЛНА ЗДРАВИНА: UB торбите от SMS материал са до 50% по-здрави в сравнение с хартиената торба. Не се пръскат и издържат на остри предмети.

Максимална здравина По-добра филтрация Повече мощност По-дълъг живот Трислойна материя

Нашите торби за прахосмукачка от SMS материал са по-здрави и устойчиви на скъсване в сравнение с хартиените торби.

Благодарение на материала от който са направени лесно се адаптират към формата на контейнера в прахосмукачката и така използват максималният ѝ капацитет.

При работа торбичката задържа дори и финният прах без да спира циркулацията на въздух.

Нашите торбички от SMS са еластични и може да се използва до 100% от капацитетът им за разлика от хартиените торби при които се губи мощност още при частичното им запълване.

Затова торбата от SMS материал може да се използва до 2-3 пъти по-дългоот обикновената хартиена торба.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн