ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Шампоан за почистване на килими и тапицерия - NOVATEP

отстраняване на крайно упорити замърсявания
Базова цена с данък
Продажна цена 18,90 лв
Обща сума:18,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена : 18,90 лв
Изберете вариант

Професионален препарат за основно почистване и отстраняване на крайно упорити замърсявания от всички видове цветоустойчиви и водоустойчиви текстилни повърхности и изделия от естествена кожа, килими, мокети, тапицерани мебели от естествен или синтетичен текстил, изделия от естествена кожа, както и за почистване на гладки и порести водоустойчиви стени и тавани. Много добре почиства замърсявания от храни, напитки и никотинови отлагания. Освежава цветовете. След употреба повърхността остава почти суха и последващото замърсяване видимо се намалява след няколко почиствания с продукта. Препаратът е с неутрален аромат, деликатен е към тъканите. Не съдържа ензими, изсветляващи или избелващи вещества и е без разтворители. Премахва почти всички видове крайно упорити замърсявания без да оставя следи.Разреждане:
При ръчно почистване с пулверизатор: от 125 до 250 мл. в 1 л вода. След което се изплаква с чиста вода.
При упорити петна: Нанеся се препарата с четка, не-разреден, обработва се с четка и абсорбираща влагата кърпа и изплакнете с чиства вода.
При почистване на кожа: 100 мл. в 1 л вода, не се впръсква директно върху кожата, а се нанася разтвора върху микрофибърна кърпа и с нея се третира замърсяването.
При почистване на стени и тавани: разтвор от 1:1 до 1:4 препарат с вода, разтворът се нанася с пулверизатор и веднага се изплаква с мека кърпа напоена с чиста вода.

pH на концентрата 9
Разфасовка: 1 л.

Базова цена с такса:
Цена: 6,90 лв
Обща сума:6,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :
Базова цена с такса:
Цена: 8,10 лв
Обща сума:8,10 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн