ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

ДЕЗИНФЕКТИРАЩ ПИСТОЛЕТ FIMAP E-SPRAY

Пистолет за дезинфекция
Базова цена с данък
Продажна цена 1940,00 лв
Обща сума:1940,00 лв
Отстъпка:-388,00 лв
Данък:
Единична цена :

+ ПОДАРЪК

DZF BA - Универсален дезинфектант без алдехиди - 5 ЛИТРА

 

Както е известно вирусите, бактериите и спорите се разпространяват много бързо и полепват по всички части на средата, дори по „скрити“ и без пряка видимост точки. При използване на конвенционалните методи (чрез забърсване или омокряне чрез директно пръскане, ефективната дезинфекция е особено трудоемка и изисква много време. Това в голяма степен е характерно за помещения от типа на компютърни зали, класни стаи и офиси, където оборудването се характеризира с многобройни точки без пряка видимост – бюра, столове, уреди, клавиатури  и малогабаритен инвентар.

 

E-Spray е професионално разпръскващо устройство, работещо на принципа на електростатичната индукция, за да гарантира равномерно и посъвместно разпръскване на дезинфектант върху всички обработвани площи.
E-Spray е с олекотена конструкция (само 2.7 kg), позволяваща изключително комфортна работа в продължение на часове, за което спомага и Li-Ion батерия, без да са необходими зареждане и кабели.

 

 Разпръскваните частици дезинфектант са много малки и леки, което им позволява да достигнат всяка точка на обработваната площ, независимо от позицията й в пространството.

Как работи E-Spray
Електростатично заредените частици достигат равномерно до цялата площ на обработваните повърхности. Облакът от електро заредени частици   обгръща изцяло обработваните предмети. Това позволява бързо и ефективно покриване на обработваната среда с използваният биоциден разтвор, гарантиращ отличен ефект от дезинфекцията.  Дозатора зарежда с електрически заряд капките на разпръсквания разтвор. В следствие частиците на биоцида самостоятелно се разпространяват равномерно, поради електрическото отблъскване, привличат се от обработваната повърхност и създават еднородно разпределен слой дезинфектант.
 Силата на електростатичното привличане е по-голяма от гравитацията, поради което частиците „полепват“ по всички повърхности, а не само по пода и директните попадения (дори и по долната част на мебели и оборудване. Това гарантира достигане на частиците на дезинфектанта до всички части на третираните площи, без да се получават „слепи“ зони.

 

ПРЕДИМСТВА

• Различните видове дюзи позволяват разпръскване на различни по размер капки, което позволява работа при различно натоварване на средата.
 • Малките капки покриват равномерно при по - малко количество препарат
 • Разпръскваният р

азтвор покрива площите равномерно в цялата им повърхност, дори и на труднодостъпните места.
 • Разтвора покрива с равномерен слой третираното помещение като разпределя дезинфектанта върху всички повърхности в помещението.
 • Микро размера на разпръскваните капки гарантира бързо изсъхване, без образуване на зони на пренасищане.
 • Съкращава времето за обработка, дори и при не опитен оператор.
• Изключително малките размери на разпръскваните частици гарантира намаляване разхода на дезинфектант с до 65%, без да намалява качеството на дезинфекция.

АВТОНОМНА РАБОТА

• Благодарение на иновативните Литиево-Йонни батерии, гарантира до 6 часа непрекъсната работа.

УДОБСТВО

• Лека и удобна конструкция позволяваща многочасова работа от един оператор без физическо натоварване.

СИГУРНОСТ

• E-Spray гарантира третиране на всякакви пространства в съответствие с действащите норми и регулации, спазвайки безопасните условия на труд.
• Малката и лесно преносима конструкция намалява риска от пренасяне на зарази между различните третирани площи.

ПОВИШЕНА ПРОДУКТИВНОСТ

• Оптималните размери на разпръскваните частици и равномерното им разпределение по повърхностите, водят до качествена дезинфекция с минимален разход на препарат.

Технически параметри:
Теоритично полезно действие– 350 м2/час;
Обем на контейнера за разтвор - l литър;
Форма на дюзата – конус;
Размер на дефузиране - 40 / 80 / 100μm;
Поток в ml/min – 45ml (дюза за частици с размер 40 μm),
77 ml (дюза за частици с размер 80 μm),
138 ml (дюза за частици с размер 100 μm);
Автономна работа с един обем на танка - 22 / 12 / 8 минути;
Мощност на помпата – 20W;
Захранване – Батерия 18 V Li-ion, 2000 mAh (Стандартна окомплектовка);
Батерия - 18 V Li-ion, 4000 mAh (Опция);
Зарядно устройство- 18 V 2000 mA (Стандартна окомплектовка);
Автономност на стандартната батерия - до 6 часа;
Тегло: 2.7 kg, без работният разтвор;
Размери (Д x В x Ш) mm – 417х280х95

 

Базова цена с такса:
Цена: 70,80 лв
Обща сума:70,80 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена : 14,16 лв
Базова цена с такса:
Цена: 6,90 лв
Обща сума:6,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн