ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

COSMOFEN 10 -PVC - Разтворител / Почистител

Професионален препарат за PVC профили в изработката на дограма
Базова цена с данък
Продажна цена 22,80 лв
Обща сума:22,80 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена : 22,80 лв
Изберете вариант

Леко разтварящ почиствател за PVC профили в изработката на дограма. Подходящ е специално за почистване на профилите преди тяхното залепване, както и за отстраняване на леки драскотини, маркировки и груби замърсявания по повърхността на профила. Повърхностите които ще се почистват, трябва да бъдат сухи и без наличие на прах. Почистването се извършва със суха, неоцветена кърпичка или целулозни почистващи кърпи.
Да не се третират профили с риполит фолио!!!
ВНИМАНИЕ: Да се избягва продължително и интензивно търкане поради разтварящото действие на почиствателя, освен ако не се цели премахването на драскотини. За отстраняване на прах, остатъци от лепило на защитното фолио, както и пресни остатъци от полиуретанови и силиконови остатъци се препоръчва неразтварящ почиствател COSMOFEN 20.

Този продукт е много по-силен от COSMOFEN 20 и е пригоден за подготовка за залепване и почистване от маркери. Но интензивното проникване може да предизвика копринен ефект върху лъскави повърхности, което не е желателно. Много добро действие при отстраняване на упорити замърсявания, например силикон.
В рекламната индустрия се използва за премахване на остатъчно лепило от рекламни фолия, стикери и тиксо от автомобили, стъкла и PVC плоскости.

Разфасовка: 1л.

Базова цена с такса:
Цена: 21,60 лв
Обща сума:21,60 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена : 21,60 лв
Базова цена с такса:
Цена: 6,90 лв
Обща сума:6,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн