ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Професионален препарат за почистване на метал PRESTAN

за повърхности от неръждаема стомана, месинг, алуминий и никел
Базова цена с данък
Продажна цена 18,90 лв
Обща сума:18,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена : 37,80 лв
Изберете вариант

Препарат за почистване, поддръжка и защита на всички повърхности от неръждаема стомана, мебели, врати, парапети, кухненско оборудване, повърхности от алуминий, никел и месинг. Не е подходящ за мивки и повърхности от стомана, които се използват за обработка на храна. Почиства мръсотията и предпазва бързото повторно замърсяване и появата на отпечатъци от пръсти. Създава блестящ защитен слой.


ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, МЕСИНГ, НИКЕЛ, АЛУМИНИЙ:

    ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА ЗА ТРЕТИРАНЕ С ПРЕПАРАТА: Преди използване на продукта трябва да се отстранят наслояванията от различни препарати ползвани за почистване на повърхността.

    РАБОТА С ПРОДУКТА: Нанесете малко количество от препарата върху суха кърпа от микрофибър или друг мек материал, след това разтъркайте вече сухата повърхност докато замърсяванията, чертите и пръстовите отпечатъци не бъдат премахнати. При ежедневна употреба на продукта трябва да се обработва само повърхността, която е зацапана, а не цялата повърхност.


Не използвайте продукта в пулверизатор!


Разфасовка: 0,5 л.

Базова цена с такса:
Цена: 6,90 лв
Обща сума:6,90 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн