ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

FIMAP MY 16 B - ПОДОПОЧИСТВАЩА МАШИНА

Препоръчваме за малки, отрупани площи до 1300 кв.м.

My16 B почистващата машина, която се препоръчва за малки, отрупани площи до 1300 кв.м. Това е изключително компактна и управляема машина, идеална за почистване като на малки гаражи, работилници, механични работилници, професионални ателиета, магазини и т.н.
My16 B подопочистваща машината, която се предлага в батериина версия с работна ширина от 41 сантиметра, със специален дизайн даващ възможност за качване на автомата по стълби.

Техически параметри:

Производителност - 1050 м/час
Брой на четките - 1 бр.
Обороти на четка - 140 об/мин
Работна ширина - 41 см
Ширина на четката - 35 см
Мощност - 500 В
Захранване - 12 В
Резервоар за чиста/мръсна вода - 22 л / 20 л.
Тегло – 67 кг.
Размери - дъл/шир/вис. см - 68 / 44 /95


Стандартна окомплектовка:

Дискова четка
Батерия и зарядно

My16 B е много маневрена почистваща машината. Големият диаметър на гумите позволяват да се движат свободно в много отрупани области, като в същото време улеснява тяхното транспортиране. Освен това, My16 B може да чисти лесно покрай стените и в трудно достъпните кътчета.

 

My16 B е още по-продуктивна в завои!
Компактният му размер позволява да завива около себе си с максимална лекота. Това означава, че може да почисти около завои и по ъглите с една единствена стъпка.

 

My16 B напълно премахва всички замърсявания и перфектно щади околната среда.Значителни икономии на енергия са възможни благодарение на иновативния дизайн на четката (осигуряване на постоянен натиск на четката на пода) и Eco - защитен механизъм, който спира водата и четката, когато машината не работи

 

По-съществени икономии ... с по-малко поддръжка!
Простотата на My16 дизайн позволява B операции по поддръжката да се извършва без необходимост от инструменти.

 

Операциите по презареждане стават изключително прости: просто свържете кабела на зарядното устройство на батерията и към електрическата мрежа.

 

 

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн