ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

FIMAP MXR - ПОДОПОЧИСТВАЩА МАШИНА

Батерийна седлова подопочистваща машина за почистване до 4500 кв.м. .

Благодарение на ултра - компактния си размер, MXR е идеалният заместител на всяка традиционна подопочистваща машина с управление зад борд, идеални за почистване и поддръжка на повърхности до 4500 кв.м.

Техически параметри:

Производителност - 2000 - 4500 м2/час.
Работна ширина - 560 мм
Брой на четките - 1 бр.
Дължина на скуиджи - 70.5-80 cm
Захранване - 24 V
Ниво на шум – 69 dB (A)
Резервоар за чиста/мръсна вода-70/70 л.
Размери - дълж/шир/вис - 1265/600/1030

MXR е седлова машина с автоматично задвижване, налична във версия с батерии с една дискова четка с 56 см работна ширина .
Стандартната версия разполага с технология Eco Mode, която оптимизира потреблението, и Eco ON / OFF система, която автоматично спира четката и доставката на вода, когато машината не се движи. Версията със зарядно на борда на батерията също е на разположение при поискване.

 

С чисто нов волан, вдъхновен от автомобилната индустрия, MXR е лесена и удобена за ползване. 

MXR е по-бърза и по-удобна алтернатива за малки, затрупани пространства, където обикновено се използват подопочистващи машини зад борд. 70.5 cm скуиджи дори позволява на машината да премине през стандартни врати или изходи на супермаркети, както и да бъдат транспортирани в асансьори. 

Благодарение на технологията FNC (Fimap шумопотискане), която поддържа нивата на звуковото налягане изключително ниски, тя може дори да се използват на места, със строги ограничения на шума (като болници, и т.н.), без да се нарушава околната среда. 

Тя може да бъде персонализирана с аксесоари, предназначени за увеличаване на производителността. 

 

Ниският център на тежестта и оптималното теглоразпределение са гаранция за максимална стабилност, дори когато се изкачва по рампи.Частите, които изискват ежедневна поддръжка се отличават с жълт цвят. В края на работната смяна, операторът може бързо и лесно да идентифицира частите, за да бъдат санирани, без да губите време. Това повишава ефективността на машината с течение на времето. Всички компоненти са защитени в основната част на машината. Това намалява риска от потенциално увреждане (и относителните разходи за ремонт) в случай на случайни удари, като по този начин се гарантира по-дълъг експлоатационен живот. 

Функцията Eco Mode използва работна конфигурация, която намалява нивата на шума и осигурява икономия на енергия и вода по време на почистване поддръжка.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн