ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

FIMAP GENIE B - ПОДОПОЧИСТВАЩА МАШИНА

Подопочистващ автомат с дискова четка предназначен за малки помещения
Базова цена с данък
Продажна цена 5460,00 лв
Обща сума:5460,00 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

GENIE В е почистващ автомат с дискова четка предназначен за малки помещения с площ до 1 000 кв.м., като например: офиси, ресторанти, барове, уелнес центрове, козметични и фризьорски салони, бутици, перални, училищни класни стаи, медицински и дентални клиники, ветеринарни клиники, аптеки, почивни домове, театри, кухни, работилници, супермаркети, магазини месарски, гари, метростанции, летища, домове, хотели и т.н. Изключително маневрен уред, подходящ за основно и подържащо почистване.

Тези машини са перфектни за прочистване на малки повърхности, които в момента се почистват ръчно. Genie е революционна, защото тя автоматизира ръчно почистващите системи, като по този начин се гарантира значителни икономии за потребителя.

Genie е наличен, както в електрически (Genie E), така и в батериен (Genie B) вариант.

Техически параметри:

Производителност - 500 - 1000 кв.м./час
Брой на четките - 1 бр.
Ширина на четката - 35 см
дължина на скуиджито - 45 см
Захранване - батерия 12 В
Резервоар чисто / мръсно - 8 л / 10 л
Размери / дълж*шир*вис./см - 68 * 44 * 111
Ниво на шум – 69 дБ (A)

Стандартна окомплектовка:
Дискова четка
Зарядно и батерия
Благодарение на комбинацията от вакуум мотора и скуиджито, тя осигурява напълно премахване на мръсотита и перфектно подсушаване.

Иновативното параболично скуиджи, което се движи странично около четките, прави Genie единствените почистващи машини, които могат да подсушат идеално дори около кривини, без да е необходимо да се следва права линия.

Genie е проектирана с кормило, така че могат да се поставят на 180 градуса.
Този механизъм е от основно значение за:
- Лесно почистване на ъгли, без да се налага да извършвате сложни маневри
- Сгъване на кормилото за транспортни цели
- Лесно почистване под маси

Прости операции позволяват да се запази Genie постоянно чисти и в добро работно състояние и могат да помогнат за поддържане на стойността на машината, с течение на времето.

Genie B могат да бъдат закупени с бордово зарядното устройство. Операциите по презареждане стават изключително прости: просто свържете кабела на зарядното устройство на батерията и към електрическата мрежа.

 

Базова цена с такса:
Цена: 168,00 лв
Обща сума:168,00 лв
Отстъпка:
Данък:
Единична цена :

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн