ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Метачна машина FIMAP FS50 HT

Професионална, ръчно водима, метяща машина с бензинов двигател

FS50 е изключително маневрена метяща машина, която може да реши всеки проблем с почистване на външни или вътрешни подове бързо и ефикасно. Страничнaтa четка улеснява почистването в ъглите и по стени. Панел филтър, характеризиращ се с голямата филтрираща площ, предлага отлична прахова защита. Централните четки, достъпни чрез удобни странични врати, могат лесно да се коригират.
Предлагаме я във версия с бензинов двигател.


Техически параметри:


FIMAP FS 50 Ht:

Производителност - 2275 кв.м/ч
Работна ширина с централна четка - 50 cm
Работна ширина със странична четка - 65 cm
Размер на странична четка - 38 cm        
Захранване -  бензинов двигател Honda
Резервоар - 40 л
Площ на филтъра - 2,5 кв.м.
Размери /дълж*шир*вис./- 143*66*100

FS50 е изключително интуитивна за работа и не изисква специална подготовка. Всички бутони са разположени в близост: контрол на вакуум, филтър шейкър, вдигане/спускане на страничната четка, контрол на движението.

FS50 е наличен и във вариант с бензинов двигател Honda (FS50 H / Ht), който увеличава скоростта за почистване и улеснява работата на оператора на открито.

FS50 е незаменим при почистване около ъглите и по стените. В случай на извънредно прашни подове, четката може да се повдигне и спре, и операциите за почистване може да се извърши само с централната четка

Отпадъците се пренасят директно в контеинер, който е здрав и лек, за да се осигури лесно боравене.

Филтърът може лесно да се сваля, без необходимост от инструменти.

Филтърът трябва да се почиства с прахосмукачка, след всеки цикъл на работа, за да се осигури оптимална работа на машината.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн