ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

SHARON BRUSH

Екстракторна автоматична машина, създадена за почистване на текстилни повърхности и твърди подови настилки
SHARON_BRUSH
SHARON_BRUSH2
SHARON_BRUSH1

Екстракторна автоматична машина, създадена за почистване на текстилни повърхности и твърди подови настилки. Компактна впръскващо-изсмукваща машина с въртяща се четка, проектирана за професионално почистване на малки площи от килими и твърда настилка.

 Специално устройство позволява промяната от режим килими към режим твърда настилка. Нейната малка ширина ( само 29см.) позволява използването и също в много тесни стаи. Възможно е свързване на ръчен аксесоар (опция) за почистване на фотьойли и трудно достъпни места.
Здравината и лесната употреба на машината позволяват, тя да може да се наема от часнти лица. Професионалните й характеристики я правят подходяща също така за почистващите компании.

 При компактните машини почистващият елемент е разположен под тялото на машината. Операторът движи машината по повърхността на килима, почиствайки паралелни ивици от него, с по-висока продуктивност по отношение на почистената площ в квадратни метри на час. Външните аксесоари могат да се използват също така и за почистване на трудно достъпни места.

 

Технически параметри:
Производителност - 1400 м2/час
Ширина на почистване – 27/29 cm
Ролкова четка 600 об./мин.
Вакуум мотор - 1200W-1400W max
Помпа – 4 Atm.
Дюзи – 3 бр.
Дължина кабел - 10 м
Контейнер - PVC
Всмукателна мощност - 1850 мм Н?О
Резервоар за чиста вода  - 12 л
Резервоар за мръсна вода - 12 л
Тегло – 21,5 кг.
Размери - 29 * 78 * 90 см

 

 

 

Изключително удобна за ползване и лесна за поддържане.

 

 

 

Впръскващо-изсмукваща система с механично четкащо действие

При впръскващо-изсмукващата система, разтвор от вода и препарат бива впръскан в нишките на килима и веднага след това бива изсмукван. Разтворът и премахнатата мръсотия са отнесени в тялото на машината. Резултатът от почистването е подобен от механичното действие на въртящата четка, която позволява премахване на замърсяването от нишките на килима, за пълно почистване на всяка нишка. Никаква остатъчна мръсотия няма да се появи отново от нишките до повърхността на килима през следващите няколко дни след почистването.

Високо водно налягане


Времето за съхнене на килима след почистването много зависи от силата на изсмукване. Специално произведените вакуумни мотори с ВИСОКО НАЛЯГАНЕ бяха разработени за машините Santoemma, позволяващи достигането на 50 % по-високо водно налягане отколкото стандартните екстрактори за килими. Това позволява много по-кратко време за съхнене отколкото при нормалните екстрактори за килими: килимът може да бъде напълно сух за 1 час. Не само времето за съхнене е намалено, но също така е постигнат по-доър резултат от почистването, тъй като изсмуканият допълнително разствор от нишките на килима съдържа допълнително премахнатата мръсотия от килима. Същият този остатъчен мръсен разтвор, ако бъде оставен просто да се изпари от килима както обикновено се случва, ще остави килима не толкова чист както след машините Santoemma.

 

 

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн