ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

SANTOEMMA CHARIS

Charis-DUAL патентована компактна машина за почистване на средни по големина площи килими, с няколко иновативни характеристики.
CHARIS_klein
CHARIS2_3
charis_carpet2_en
charis_carpet3_en

Charis-DUAL патентована компактна машина за почистване на средни по големина площи килими, с няколко иновативни характеристики. Възможно е почистване на 40 сантиметрова ивица от килима, само с едно минаване, благодарение на нейните две противостоящи въртящи се четки, премахвайки мръсотията от основата на килимните влакна. Машината предоставя възможност за работа напред и назад, като се предоставят допълнителни аксесоари за пране на мокет и твърди подови настилки.
Основни области на приложение: почистващи фирми, хотели, конферентни зали, ресторанти, клубове, заведения, офиси, банки, магазини, кина, театри, фериботи, кораби, летища, фитнес центрове, училища, университети, търговски центрове и всички места със среден размер на килима.

Техически параметри:
Производителност - 250 м2/час.
Работна ширина - 400 мм
Брой на дюзите - 5 бр./регулиране на водната струя/
Въртяща четка - 2*120W 600 об/мин 363 мм
Вакуум мотор - 3 степени
Мощност - 1500 W
Max водно налягане - 3400 mmH2O
Max въздушен дебит - 45 l/s
Резервоар за чиста/мръсна вода-35/35 л.
Размери - дълж/шир/вис - 42*104*96 cm - 55kg

 

Инструмент за килими с алуминиева глава, 3 разпръскващи дюзи, тръби от неръждаема стомана.
Водната струя може да се регулира за поддържащо почистване с ниско ниво на влажност или за възстановяващо почистване в дълбочина. Аспириращата система под високо налягане, позволява отлично премахване на мръсотията и кратко време на съхнене: килимът може да бъде сух за един час!
Със своите 60 децибела е възможно да работите без да смущавате други хора.
Патентованата система "click" позволява маневриране на машината по най-лекия начин. Възможно е да работите в продължение на много часове без усилия.
С Charis-DUAL е възможно да се извърши дълбоко предварително изчеткане на килима преди самото почистване, което е полезно за много замръсните текстилни настилки.

 

Патентована система CLICK
След почистване на ивица от килима, придвижвайки се назад, е достатъчно сам леко да се натисне дръжката надолу и специалните помощни колела ще повдигнат машината и тя лесно ще може да се плъзне напред, за да започне следващата ивица, без никакво усилие от страна на оператора. Не е необходимо да налканяме машината назад към оператора и да я бутаме напред, за да я задържим в равновесие на задните колела, както се случва с всички впръскващо-изсмукващи машини със заден ход, предлагани на пазара.

 

Предварително изчеткане на килима и почистване със същата машина

С Charis-DUAL е възможно също така да се извърши дълбоко предварително четкане на килима преди почистване с екстракция, за да се получи дълбоко механично четкащо действие. Обикновено тази операция изисква специална машина, като например единодискова. С Charis-DUAL всичко може да се направи само с една машина.

 

1. Лесно демонтиращи се резервоари. Машината може да се носи лесно дори и в малка кола.
2. Полиетиленови резервоари с висока плътност, много здрави и дълготрайни.
3. Прозрачно нечупливо покритие, което позволява да се види мръсната вода, докато тя се смуче.
4. Лесен за достигане отвор за пълнене на резервоара с чиста вода.
5. Канализационна тръба за лесно изпразване на резервоара с мръсна вода.
6. Уплътненията не са залепени. Лесни за почиства и подменяне.
7. Месингови съединители за бързо разединяване, надеждни и здрави.
8. Водна помпа с вътрешен байпас, която позволява автоматично регулиране на оптималния воден поток според използвания инструмент. Освен това, байпасното устройство прави помпата по-надеждна и избягва проблеми през годините.
9. Водна помпа с външен токоизправител, специално оразмерена за по-голяма надеждност.
10. Вакуум двигател с термична защита срещу претоварване.
11. Вакуум двигател, третиран срещу ръжда.
12. Моторът и помпата могат да работят непрекъснато.
13. Лагери от неръждаема стомана с четка за по-дълъг живот.
14. Модулен дизайн, който улеснява поддръжката. Поддръжката на машината може да се извърши при ниски разходи.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн