ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Вечната метла

Полимерна метла
Базова цена с данък
Продажна цена 19,50 лв
Обща сума:19,50 лв
Отстъпка
Данък:
Единична цена : 19,50 лв

Приспособление на събиране на твърди отпадъци, изработено от високо износо-устойчив полимер, чрез специфично екструдиране, гарантиращо постоянна плътност на полимерното влакно.

Приспособлението може да се използва както за работа в широки площи, така и за трудно достъпни ъгли и фуги. Изключително подходящ за почистване на улици, паркинги и всякакви външни настилки. Работи еднакво добре както на гладки настилки, така и по неравни паважи, каменни настилки, пръст, дори и при почистване на пясъчник. С лекота събира дори и мокрите листа от гладки повърхности.


Особенно ефикасно при натрупана и утъпкана смет след зимни условия и площи третирани с противо заледяващи агенти. Подходящо за работа в областа на комуналните услуги – поддържане на чистота и сметосъбиране. Специфичната конструкция на работещият накрайник, както и високата механична и химична устойчивост на материала, правят приспособлението подходящо за работа в тежки условия. Лесно и бързо се почиства с вода.


 Съвместима със всякакъв вид дръжки с конус резба.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн