ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

За нас

„Тони Клийн” ООД е първата компания в страната, предлагаща торби за прахосмукачки от нетъкан текстил, отдаване под наем и сервиз на почистващи машини. Пряк вносител е на висококачествени марки подопочистваща техника и аксесоари, професионални препарати, консумативи и резервни части за прахосмукачки.

 Фирмата разполага с офиси в град Варна и Пловдив.

Стремим се да предоставим на клиентите си атрактивни  и постигащи бързо целта си решения.

Мисията ни е да предложим цялостни хигиенни решения базирани на професионализма и опита на световни лидери в почистването и хигиената.

Ние вярваме, че трябва да дадем  най-доброто на  нашите клиенти, предлагайки на  вниманието им  богато разнообразие от съоръжения на приемливи и съобразени с пазара цени.
Екипът на „Тони Клийн” ООД  е екипът, на който можете да разчитате и който ще намери най-бързия  и  верен  отговор на  вашите изисквания!

Целта на фирмата е непрекъснато  технологично обновление  и подобряване на обслужването, за да могат да бъдат задоволени и най-взискателните!

Едни от основните партньори на фирмата са:

ROTOWASH SRL

FIMAP SPA

BIMACK SRL

HAAGA GmbH

СКАНКЛИЙН ЕООД

DAVY SRL

MOPATEX S.A. и др.

Едни от основните клиенти на фирмата:

Голяма част от хотелите по Българското черноморие, градски хотели; вериги супермаркети; специализирани магазини и много други локални вериги и малки магазини на територията на цялата страна.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн