ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

Доставка

Текстът по-долу се отнася само за продуктите продавани в електронният магазин на toniclean.com

Доставка на стоки поръчани от toniclean.com се извършва с транспорт чрез куриерска фирма, съобразена с желанията на купувача. toniclean.com извършва доставки на стоки само на територията на Република България ограничена от сухоземната и и морска граница.

Цената на доставка зависи от теглото и отдалечеността на населеното място на територията на Република България ограничена от сухоземната и и морска граница. Доставка не се заплаща за стоки, които изрично са отбелязани като предлагащи се с безплатна такава.

Доставката на стоки в наличност се извършва в рамките на от 2 до 5 работни дни в зависимост от населеното място, до което се доставя стоката.

За стоки, които не са наличност toniclean.com и клиента (купувача) уговарят друг приемлив и за двете страни срок за доставка използвайки средства за комуникация като: телефон, имейл, Skype и други. (Доставката на стоки, които не са били налични към момента на получаване на поръчка обикновено отнема от 7 до 15 работни дни.)

toniclean.com си запазва правото едностранно да откаже, по своя преценка, да извърши доставка на стоки по направени поръчки. В този случай клиента поръчал стоката не дължи пари за поръчаните стоки и в случай, че е направил плащане има правото да получи обратно парите си.

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн