ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ 052/615 942
 

КОИ СМЕ НИЕ

 

„Тони Клийн” ООД е първата компания в страната предлагаща почистващи машини под наем, продажба на нови и употребявани подопочистващи автомати, резервни части и консумативи за тях, филтърни торби за прахосмукачки, препарати и широка гама почистващи аксесоари.

Стремим се да предоставим на клиентите си атрактивни  и постигащи бързо целта си решения.

Мисията ни е да предложим цялостни хигиенни решения базирани на професионализма и опита на световни лидери в почистването и хигиената.

Ние вярваме, че трябва да дадем  най-доброто на  нашите клиенти, предлагайки на  вниманието им  богато разнообразие от съоръжения на приемливи и съобразени с пазара цени.
Екипът на „Тони Клийн” ООД  е екипът, на който можете да разчитате и който ще намери най-бързия  и  верен  отговор на  вашите изисквания!

Целта на фирмата е непрекъснато  технологично обновление  и подобряване на обслужването, за да могат да бъдат задоволени и най-взискателните!


ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР

Фирма Тони Клийн е официален дистрибутор за България на FIMAP, BIMACK, IPC,HAAGA,TMB

 

 


гр. Варна ул. Петко Тодоров N53, телефон: +359 52 615942 Работно време: Понеделник до Петък от 9.00ч до 18.00ч
 

Количка

© 2008-2022 "Тони Клийн" ООД Производител на торбички за прахосмукачки и дистрибутор на машини, препарати и консумативи за професионално почистване Телефон за информация 052/615-942

Тони Клийн